Hollandse Kokerfabriek

Verzendkokers

Bij de Hollandse Kokerfabriek begrijpen we het belang van veilige en betrouwbare verzending. Onze verzendkokers zijn daarom ontworpen om uw documenten, kunstwerken en andere belangrijke items te beschermen tijdens transport. Of u nu een kleine of een grotere bestelling wilt plaatsen, we bieden een oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of bezoek onze contactpagina.

Diverse kartonnen kokers op een rij

Bestel uw verzendkoker in elk formaat

Ons assortiment omvat verzendkokers in standaardformaten van A0 tot A4, waardoor ze perfect zijn voor het versturen van alles, van grote architecturale tekeningen tot kleinere documenten. Met onze spiraalgewikkelde kartonnen kokers, bent u verzekerd van de juiste pasvorm voor uw items. U heeft bij ons de keuze uit witte of bruine kokers.

 • A0 kokers
 • A1 kokers
 • A2 kokers
 • A3 kokers
 • A4 kokers

Verzendkokers op maat

Naast ons assortiment van standaardformaten biedt Hollandse Kokerfabriek kokers op maat, ideaal voor items die een speciale maat of vorm vereisen. Deze kokers, vervaardigd van duurzaam FSC-gecertificeerd papier, kunnen in verschillende diameters en lengtes worden geproduceerd, precies afgestemd op uw behoeften. Wij zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale bescherming voor uw producten. Tevens zijn deze kokers ook weer beschikbaar in wit of bruin.

Bij Hollandse Kokerfabriek vervaardigen we verzendkokers in een breed scala aan diameters, beginnend bij 30 mm en oplopend tot 200 mm. We werken nauw samen met u om de perfecte lengte voor uw kokers te bepalen, altijd met het oog op uw specifieke behoeften. Daarnaast zorgen we ervoor dat de wanddikte van de kokers niet meer dan 5 mm bedraagt, om zo de beste stevigheid en kwaliteit te garanderen.

Personaliseer uw kokers met een etiket

Hollandse Kokerfabriek biedt ook geëtiketteerde verzendkokers aan, waarmee uw merk of boodschap extra opvalt. Deze service maakt het mogelijk om uw logo, bedrijfsnaam of een specifieke boodschap op de koker te plaatsen, wat zorgt voor een professionele uitstraling en bijdraagt aan merkherkenning. Onze geëtiketteerde kokers zijn perfect voor marketingdoeleinden of om uw bedrijf te onderscheiden in het verzendproces.

Net als onze standaard- en maatwerk verzendkokers, worden deze geëtiketteerde kokers vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam materiaal en zijn ze beschikbaar in diverse maten om aan uw eisen te voldoen. Kies voor geëtiketteerde verzendkokers van Hollandse Kokerfabriek om uw zendingen een persoonlijke en professionele touch te geven.

Eenvoudig, snel en volledig naar uw wens – dat is hoe we bij Hollandse Kokerfabriek het bestelproces van verzendkokers hebben ontworpen. Volg deze stappen om uw op maat gemaakte verzendkokers te bestellen:

 1. Start uw aanvraag: u begint met het indienen van uw bestelling via onze website, waarbij u ons uw specifieke eisen doorgeeft. Op basis van deze informatie ontwikkelen wij een op maat gemaakte offerte.
 2. Persoonlijk overleg: na ontvangst van uw aanvraag plannen we een persoonlijk overleg in om uw wensen verder te verfijnen. Dit stelt ons in staat om alle details nauwkeurig af te stemmen op uw specifieke vereisten.
 3. Definitieve offerte: na ons overleg ontvangt u van ons de definitieve offerte.
 4. Start van de productie: na uw goedkeuring starten we met de productie van uw verzendkokers. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elke stap in het productieproces met de hoogste zorg wordt uitgevoerd.
 5. Kwaliteitscontrole: elk product ondergaat een strikte kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.
 6. Verpakking en verzending: na de kwaliteitscontrole pakken we uw kokers zorgvuldig in en maken we ze verzendklaar. We houden u gedurende het gehele proces op de hoogte van de voortgang en het verwachte levermoment.

Persoonlijke service en snelle levering

Bij de Hollandse Kokerfabriek geloven we in een persoonlijke aanpak. Vanaf uw eerste aanvraag tot de levering, staan we klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en service. Met onze snelle levering binnen Nederland en de EU, zorgen we ervoor dat uw verzendkokers op tijd en in perfecte staat aankomen. Let op: bij zeer grote bestellingen kan een vrachttoeslag gelden.

We houden een levertermijn aan van 2 weken. Maar omdat elke bestelling op maat wordt gemaakt en we geen directe voorraad hebben, kan de levertijd nog wel eens variëren. Tijdens drukke periodes nemen we uiteraard contact met u op over de verwachte levertermijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de verschillende soorten kokers? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen.

 

  Informatie over productaanvraag:

  Veelgestelde vragen over verzendkokers

  Van welk materiaal zijn de verzendkokers gemaakt?

  Onze kokers zijn gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd papier.

  Hoelang duurt de levering van de verzendkokers?

  De levertijd hangt af van de bestelgrootte en specifieke vereisten, maar we streven naar een snelle levering van 2 weken binnen Nederland en de EU. Speciale verzoeken en aanvragen zijn in veel gevallen ook mogelijk.

  Welke maten zijn er beschikbaar?

  We maken kokers van verschillende maten tussen Ø 30 mm tot Ø 200 mm met een maximale wanddikte van 5 mm.

  Bieden de kokers voldoende bescherming voor kwetsbare items?

  Onze kokers bieden uitstekende bescherming voor kwetsbare items, dankzij de stevige constructie en kwalitatief hoogwaardige materialen.

  Wat gebeurt er als er iets mis is met mijn bestelling?

  Mocht er iets niet in orde zijn met uw bestelling, neem dan direct contact met ons op. Wij zullen samen met u naar een passende oplossing zoeken.

  © 2024 | Powered by iClicks