Hollandse Kokerfabriek

Kartonnen kokers op maat

Naast standaardmaten kartonnen kokers bieden we ook kokers op maat. Deze zijn afgestemd op specifieke afmetingen en wensen van de klant.

Of bezoek onze contactpagina.

Een aantal kartonnen kokers bij elkaar

Waarom kiezen voor kartonnen kokers op maat?

 • Branding en personalisatie: het is ook mogelijk om een koker te voorzien van een door u ontworpen en aangeleverd logo of bedrukking.
 • Duurzaamheid: onze kartonnen kokers zijn gemaakt van FCS-gecertificeerd papier.
 • Specifieke toepassingen: specifiek voor u gemaakte kokers die u direct kunt gebruiken voor uw doeleinden.
 • Unieke afmetingen: Op maat gemaakte kartonnen kokers die voldoen aan uw specifieke afmetingen.

Voordelen van het kiezen voor Hollandse Kokerfabriek

Bedrukte kokers

Bij Hollandse Kokerfabriek gaan we een stap verder dan alleen het leveren van standaard kokers. We bieden ook geëtiketteerde kokers aan, een unieke oplossing voor specifieke behoeften. Deze kokers worden zorgvuldig gewikkeld en vervolgens voorzien van door u ontworpen en aangeleverd etiket.

Tijdens het etiketteringsproces worden ze nauwkeurig op de gewenste maat gesneden. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar biedt ook extra informatie en branding mogelijkheden voor uw producten of zendingen.

Hoe werkt onze koker op maat service?

Volg ons eenvoudige stappenplan voor een naadloze bestelling en levering van uw kokers op maat.

 1. Dien uw offerteaanvraag in via onze website. Geef uw wensen door, zodat we een offerte kunnen samenstellen die specifiek op u is afgestemd.
 2. Zodra we uw aanvraag binnen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Vervolgens duiken we dieper in uw behoeften en bieden we eventuele extra suggesties.
 3. Na onze bespreking sturen we u een gedetailleerde prijsopgave op. Met uw akkoord gaan we verder met het proces.
 4. Zodra we uw bevestiging hebben, beginnen we met het maken van uw spiraal gewikkelde kartonnen kokers.
 5. Elk product controleren we grondig op kwaliteit voordat we het verzenden, om te verzekeren dat het aan al uw en onze standaarden voldoet.
 6. Na deze kwaliteitscheck, pakken we de kokers zorgvuldig in en sturen we deze op. U wordt geïnformeerd over de voortgang van de verzending en wanneer we uw bestelling leveren.

Liever kiezen voor standaard maten?

Bij Hollandse Kokerfabriek vervaardigen we kokers die gemiddelde diameters hebben tussen de 30 en 200 mm. In overleg met u stellen we de uiteindelijke lengte vast. Voor de beste stevigheid en kwaliteit zorgen we ervoor dat de wanddikte niet meer dan 5 mm bedraagt.

Hoewel maatwerk kokers perfect zijn voor specifieke behoeften, bieden onze standaard kartonnen kokers een snelle en betrouwbare oplossing voor veelvoorkomende toepassingen. Vervaardigd met dezelfde kwaliteitsnormen en aandacht voor detail, zijn deze kokers ideaal voor het veilig verzenden of opbergen van posters, documenten en andere materialen. Met diverse maten en opties beschikbaar, kunt u er zeker van zijn dat u een koker vindt die past bij uw behoeften. Ontdek het volledige assortiment op onze website.

Over Hollandse Kokerfabriek

Met ruim 50 jaar ervaring is Hollandse Kokerfabriek zich specialist in het maken van spiraalgewikkelde, ronde kartonnen kokers voor industriële toepassingen. Dankzij onze ervaring kunnen we u passend advies geven en kwalitatieve producten leveren.

Ontdek de mogelijkheden van kokers op maat

Zet de volgende stap in uw project met op maat gemaakte kartonnen kokers. Of u nu een specifieke maat, design of functionaliteit in gedachten heeft, we staan klaar om uw ideeën te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de expertise en toewijding van Hollandse Kokerfabriek. We helpen u graag verder!

 

  Informatie over productaanvraag:

  Veelgestelde vragen over kokers op maat

  Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor kokers op maat?

  Dankzij onze flexibele productiemethoden kunnen we zowel grote als kleine bestellingen verwerken. Hier is geen minimale of maximale bestelhoeveelheid aan gebonden omdat we alles op aanvraag doen.

  Hoelang duurt de verzending van op maat gemaakte kokers?

  Onze kartonnen kokers hebben doorgaans een levertijd van zo’n twee weken, maar dit kan variëren afhankelijk van uw specifieke wensen. Bij hoge drukte kan de levertijd soms afwijken. Mocht dit het geval zijn, dan nemen we tijdig contact met u op om de bijgestelde levertijd te bespreken.

  Kan ik een sample ontvangen voordat ik een grote bestelling plaats?

  Ja, het is in overleg mogelijk om een sample te ontvangen voordat u een grotere bestelling plaatst. We bespreken graag de mogelijkheden met u om aan uw wensen te voldoen.

  Kan ik mijn eigen design of logo op de kokers laten drukken?

  Absoluut! We bieden aangepaste bedrukkingsopties aan, zodat u uw branding en design kunt integreren op de kokers.

  Wat als ik niet zeker weet welke specificaties ik nodig heb voor mijn project?

  Geen zorgen! Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en de beste oplossing voor uw project te vinden.

  © 2024 | Powered by iClicks