Hollandse Kokerfabriek

Over ons

Met meer dan een halve eeuw ervaring, onderscheidt de Hollandse Kokerfabriek zich als uw vertrouwde partner in de productie van spiraalgewikkelde kokers. Ons familiebedrijf, ooit begonnen in Edam en nu gevestigd in Lelystad, heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende producent in Nederland en Europa. Ontdek meer over ons bedrijf en wat we doen op deze pagina.

  • 24/7
  • Al meer dan 50 jaar ervaring
  • Advies en productie op maat
  • Eigen productieomgeving

Hollandse Kokerfabriek: voor al uw kartonnen kokers

Hollandse Kokerfabriek is hét adres voor wie op zoek is naar kwaliteit en maatwerk in de wereld van kartonnen kokers. Gespecialiseerd in het vervaardigen van spiraalgewikkelde kokers en tapekernen, staan we klaar voor een breed scala aan industriële toepassingen. Ons assortiment strekt zich uit van standaard kokers tot geëtiketteerde kokers, die een persoonlijk tintje krijgen met een etiket en op maat gemaakt worden naar uw specifieke wensen.

Of u nu kiest voor onze klassieke bruine kokers of de witte variant, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. En met diameters die variëren van 30 tot 200 mm en een maximale wanddikte van 5 mm, garanderen we kokers die niet alleen voldoen aan uw eisen, maar ook een optimale stevigheid bieden. Kortom, Hollandse Kokerfabriek staat voor flexibiliteit, kwaliteit en precisie.

Bekijk al onze kokers

Waarom kiezen voor Hollandse Kokerfabriek?

Met meer dan 50 jaar ervaring op onze naam, staan we bekend om onze diepgaande expertise en kwaliteit. We gebruiken uitsluitend FSC-gecertificeerd papier en helpen zo onze klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen en bij het kiezen voor een duurzaam product.

Als familiebedrijf zijn we trots op onze persoonlijke service en nauwe klantrelaties. Elke klant is uniek en dat weerspiegelt zich in ons deskundige advies en maatwerkoplossingen. Ook kwaliteit is bij ons zeer belangrijk: al onze kokers worden streng gecontroleerd op onze kwaliteitseisen.

Kokers op maat voor elke branche

Onze klanten zijn net zo divers als onze producten. We werken samen met een breed scala aan bedrijven, variërend van grote industriële spelers tot kleinere, gespecialiseerde ondernemingen. Onze kokers vinden hun weg in sectoren zoals logistiek, bouw, grafisch ontwerp en retail.

Duurzaamheid staat voorop

Bij ons is duurzaamheid geen bijzaak, maar een kernprincipe van onze bedrijfsvoering. We begrijpen dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan het produceren van hoogwaardige kokers. Daarom hebben we bewust gekozen voor FSC-gecertificeerd papier in onze productieprocessen.

Door FSC-gecertificeerd papier te gebruiken, garanderen we niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar dragen we ook actief bij aan de vermindering van onze ecologische voetafdruk.

Samenwerking en innovatie

Door nauw met onze klanten samen te werken, kunnen we blijven innoveren in de kokerproductie en helpen we vernieuwing in de verpakkingsindustrie vooruit. Dankzij onze jarenlange ervaring en sterke en langdurige klantrelaties, werken we continue samen aan innovatie in de kokerproductie en helpen we de verpakkingsindustrie te vernieuwen en te verduurzamen.

Contactgegevens Hollandse Kokerfabriek

We produceren lokaal en leveren door heel Nederland en Europa.

Hollandse Kokerfabriek
Havenweg 9
8243 PL in Lelystad

Telefoon: 0320 730 930
E-mailadres: mail@kokerfabriek.nl

Meer weten over Hollandse Kokerfabriek?

Heeft u specifieke industriële verpakkingsbehoeften of bent u benieuwd hoe onze producten uw bedrijf kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op. In overleg kunnen we ook samples leveren om onze kwaliteit en maatwerkcapaciteit te demonstreren.

Contact en offerte

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

    Informatie over productaanvraag:

    © 2024 | Powered by iClicks